Isnin, 25 April 2016

DECO RUMAH WARNA PINK!!!!!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Harini nak citer bab deco rumah.. Tapi ni bukan rumah iza la.. ni iza dapat dari FB. Tapi teringin sangat2 nak rumah kaler mcm ni... cuma husband tak berapa nak setuju... korang rase husband korang suka tak dengan kaler ni??? PINK!!!!! Tapi bukanla pink yang jiwang... pink ni cantik.. sedap mata memandang... syok jer bila duduk rumah... anak2 pun rasenye suka dengan kaler ni...

Meh iza tepek gambar deco rumah ni... memang cantik dimata iza... simple but nice...



Ruang tamu... cantik sangat.....


Meja makan yang simple kat area tangga tengah


 
 
 Ruang tamu nak masuk dapur


 
Ruang tamu Utama
 
 
Suka tak??? Sila cakap suka... insyaAllah cuti berpantang nak buat rumahku jadi mcm ni... sekarang rumah tonggang langgang... hihihiiii... kalau orang datang pun malulah...
 
 
Citer bab rumah dah abis....
 
 
 
Saya pengedar shaklee... Ingin dapatkan Supplement Shaklee yang awesome?? Hubungi talian dibawah :-
 


 
 


Tiada ulasan:

Catat Komen