Khamis, 12 Mac 2015

MOOD BALIK KAMPUNG

Assalamualaikum....

Hari khamis yang paling best sangat!!!!!!!!!
Sebab iza hari ni nak balik kampung.. excited tu nak jumpa mak abah...
macam da lama tak balik.. padahal baru je balik bulan lepas..

Hasil carian imej untuk happy


Fatihah...
Anak iza happy bila iza kata nak balik kampung jumpa atuk nenek dia... 
Zahraa masih tak pandai lagi apa tu balik kampung... Zahraa memang sentiasa happy!!!!
sentiasa ceria jer anak iza no 2 tu....

Baju pulak.... iza tak siap packing lagi..
kata excited???? memang iza excited tapi malam tadi dah tertido....
balik ni baru la packing segala bagai...hope anak dara berdua tu behave..

ok sayang2 semua... iza sambung keje balik yer...

jangan lupa kalau nak beli supplement SHAKLEE boleh je terus hubungi iza...
jangan segan2 tau.... 

 


Siti Rohaiza
sid no : 886680
013-7825180


Tiada ulasan:

Catat Komen