Ahad, 23 Ogos 2015

KERETA IDAMAN IZA...KORANG PULA APA DIER??

Assalamualaikum...

Petang2 macam ni sementara menunggu para-para doktor pulangkan buku cuti sakit (MC) aku pun dok belek2 dalam google search kereta idaman aku... bila lah agaknya dapat rasa drive dan memiliki kereta idaman ni... kalau dapat duduk pun jadila kan... 



Ha.... nila kereta idaman kalbu iza... sekarang pakai kenari jer... rasa2 boleh tak kenari bertukar jadi velfire??hihihiii..ini design the latest la.. tahun 2015.. insyaAllah kalau gigih dalam shaklee mesti boleh dapat..





 Ni bahagian seat belakang... sangat2 cun kan? selesa gilos!!!!! anak2 makan pun selesa jer... siap ada meja makan kecil tu



Ni kalau tak silap aku sistem auto kat stereng dia.. apa fungsi pun aku tak tahu... hihi..

 

Ha.... ko tengok... geram ke tak geram tengok seat2 dia... rasa macam nak tido je dalam tu... hahahaaa


Ha..ni belanja lagi picture seat driver dan penumpang bahagian depan... memang nampak cool & relaks..



Seat "OKU" pun ada... ataupun bagi yang menggunakan kerusi roda mudahlah bagi mereka nak turun dari mpv ni kan... sebabnya mpv ni tinggi.


So!!! kereta idaman dah ada.. tinggal nak capai & jadikan ianya realiti jer.. tak mustahil jika rajin usaha.. insyaAllah usaha kita Allah nampak.... 


Doakan ye kawan2...

LAGI SATU JANGAN LUPA DAPATKAN SUPPLEMENT SHAKLEE DARI IZA YER... NANTI IZA DAPAT CAPAI IMPIAN IZA NI...AMEENNNN

REGISTER SEKARANG DENGAN TAWARAN LEBIH HEBAT!!!!!



FREE VITALEA SEKIRANYA ANDA MENDAFTAR MENJADI SEBAHAGIAN DARIPADA KAMI!!! JANGAN LEPASKAN PELUANG HEBAT INI!!!


 




SITI ROHAIZA ABU
ID : 886680
013-7825180

Tiada ulasan:

Catat Komen